Gelaatsverzorging

ENVIRON

Specialist in de ontwikkeling van effectieve vitaminecrèmes en -gels.

Therapeutisch correcte combinaties van Vitamine A, Anti-Oxidanten, Adaptogenen en Peptiden die zorgen voor:

  • Actieve preventie in het behoud van een gezonde huid van jongs af aan
  • Het normaliseren van de celfuncties waardoor huidproblemen zoals zonbeschadiging, overgevoeligheid, onregelmatige pigmentatie,… verbeteren
  • ENVIRON® garandeert huidverbetering met behoud van resultaat op lange termijn
  • Voor vrouwen, mannen en kinderen
  • Enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit
  • Alle producten zijn zonder kleurstoffen en niet-comedogeen.
  • De meeste producten zijn zonder bewaar- en geurmiddelen
  • De producten zijn niet getest op dieren
  • Speciale verpakkingen waarborgen de werkzaamheid van aktieve stoffen 

Geavanceerde opnametechnieken die zorgen voor een maximum effect van de vitaminen in de huid

REINIGING

Om de opnamecapaciteit van de huid te optimaliseren zonder de hydro-lipidefilm te verstoren.

ZUREN

Om de algemene conditie van de huid te verbeteren waardoor de opname van de vitaminen verhoogd.

DF Apparaat

Met het gepatenteerde DF apparaat wordt de opname van de vitaminepreparaten verhoogd. De waterdichte barrière van de huid wordt hiermee tijdelijk verbroken. Het apparaat maakt gebruik van intermetterende iontoforese en laagfrequentie sonoforese. Zo kunnen we een verhoogde opname bekomen tussen 400 en 4000% afhankelijk van de gekozen techniek.

micro needeling

Dr. Fernandes is grondlegger van het needelen. Hij ontwikkelde verschillende rol cits die door verschillende therapeuten kunnen gebruikt worden. Schoonheidsspecialisten, dermatologen, chirurgen en zelfs u kunnen deze techniek toepassen. Specialisten zullen rol cits gebruiken met langere naalden om zo een nog groter resultaat te bekomen. Het needelen zorgt voor een grotere opname van de vitaminepreparaten en stimuleert de aanmaak van collageen in de lederhuid.

Wij stellen u een kleine greep uit onze verzorgingen voor, alle verschillende verzorgingen kunt u in de behandelbrochure vinden die u hier kunt downloaden.

Environ Discovery

REINIGING

uitgebreide huiddiagnose, grondige reiniging met gommage, korte hydraterende massage, vitaminecrème, zonbescherming, minerale poeder.

ZUREN

Dankzij een complete en grondige huidanalyse bij het eerste bezoek wordt de huidconditie exact bepaald , persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld. Uw huid wordt grondig gereinigd, wij geven een hydraterende massage en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

69,00

Environ Intensive

Voor wie alleen het beste wil!

.grondige reiniging met gommage, insluizen van vitaminepreparaat met sonoforese door DF apparaat op gans het gelaat, veltionisatie met vitaminepreparaat op gans het gelaat met DF apparaat, vitaminecrème, zonbescherming, minerale poeder Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken. Voor wie alleen het beste wil!

110,00

Environ Essential

Voor wie de essentie zoekt!

grondige reiniging met gommage, insluizen van vitaminepreparaat met sonoforese of veltionisatie met DF apparaat over gans het gelaat, vitaminecrème, zonbescherming, minerale poeder Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Voor wie de essentie zoekt!

69,00

Environ Sensitive

Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!

grondige reiniging met gommage, hydraterende massage, alginaatmasker, vitaminecrème, zonbescherming, minerale poeder Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film. Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!

75,00

Environ Focus

De alliantie voor een stralende huid

grondige reiniging met gommage, insluizen van vitaminepreparaat met sonoforese door DF apparaat op 2 specifieke zones, veltionisatie met vitaminepreparaat op gans het gelaat met DF apparaat, vitaminecrème, zonbescherming, minerale poeder Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

85,00

Environ Vital

Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!

grondige reiniging met gommage,vitaminemassage, alginaatmasker, vitaminecrème, zonbescherming, minerale poeder Deze manuele gelaatsbehandeling kan uitgevoerd worden wanneer er contraindicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF apparaat. Environ Vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!

78,00

Peelings

we kiezen een peeling die past bij uw huidconditie. Deze verzorging zal de uitstraling, hydratatie en structuur van de huid verbeteren, poriën verfijnen en pigmentvlekken vervagen. De huid zal strakker en steviger aanvoelen. Bij een peelingkuur zullen de rimpels reduceren. Regelmatig peelen zal de opname van de vitaminen verhogen.
vanaf €60,00

KURLAND

Immediate Beauty

Uw huid kan weer stralen!

De gelaatsverzorging met een onmiddellijk zichtbaar resultaat. Deze behandeling maakt gebruik van hoog kwalitatieve plantenserums in combinatie met een speciale massagetechniek uit het Chinese gezichtsbad. We reinigen de huid, brengen een enzymatische scrub aan die uw huid ontdoet van alle dode huidcellen. Vervolgens brengen we een serum , aangepast aan uw huidtype aan. Tijdens de weldoende massage wordt een kruidenzak op de buik geplaatst, die voor een diepe, holistische ontspanning zorgt. Als afsluiter een voedzaam masker en uw huid kan weer stralen! Vervolgens brengen we een serum , aangepast aan uw huidtype aan. Tijdens de weldoende massage wordt een kruidenzak op de buik geplaatst, die voor een diepe, holistische ontspanning zorgt.

€55,50

Permanent Contour

De kracht van kruiden!

reiniging, manuele massage, kruidenstempelmassage, sérum, masker, dagcrème Permanent contour is een therapeutische behandeling die door middel van een kruiden-stempelmassage onderliggende blokkades vrij maakt en de energie in het lichaam weer laat stromen. Een unieke massage gecombineerd met een innovatieve stempeltechniek , waarbij actieve ingrediënten in de diepere huidlagen dringen. De stempels worden gevuld met kruiden die net voor de bloeitijd worden geoogst, zodat ze over hun volle aroma beschikken. Deze gelaatsverzorging start met een reiniging, gevolgd door een manuele massage in combinatie met de kruidenstempelmassage. We sluiten af met een serum en een alginaatmasker. Deze unieke stempelmassage wordt uitgevoerd bij een constante stoom van 48°C waarbij de actieve ingrediënten in de diepere huidlagen kunnen dringen.

75,00

GUINOT

Hydradermie

Exclusieve Guinot behandeling

Deze exclusieve Guinot behandeling laat uw huid er mooier uitzien dan ooit, direct na de eerste behandeling.Deze wereldwijd unieke behandeling gaat de geïoniseerde werkstoffen snel en diep in de huid laten doordringen waardoor ze bijzonder doeltreffend kunnen werken We onderscheiden zeven verschillende versies van deze verzorging. Elk afgestemd op een specifiek huidtype en schoonheidsdoel. De geheimen van de behandeling:.

Dubbele ionisatie

De verzorgende werkstoffen met hun positieve en negatieve polariteit dringen snel door de hoornlaag en zorgen zo voor intensieve hydratatie

Zuurstoftoevoer

Zorgt voor nieuwe glans door zuurstoftoevoer naar de huidcellen en stimulatie van de microcirculatie

Ontspannende massage

Onder onze deskundige handen komt u helemaal tot rust

€75,00

Hydraclean

Reinigen door een unieke methode

Deze verzorging is ontworpen om het gelaat en vooral de T-zone grondig te reinigen door een unieke methode . De combinatie van milde warmte, verspreid door de verwarmende Thermoclean-elektrode, en het gebruik van reinigende gel, bevrijdt de huid van overtollige talg en toxines.De schoonheidsmassage die in het tweede gedeelte van de behandeling wordt uitgevoerd, bevordert de vochtafvoer en stimuleert de microbloedsomloop in de opperhuid. Onder de deskundige vingers van de Schoonheidsspecialiste ontspant het gezicht zich en voedt zich met de waardevolle werkzame bestanddelen van de verzorging. Als afsluiter krijgt de huid nog een verfrissend masker.

€42,00 / 37,00 / 50,00