Huidverbetering

Environ

Mooi zijn begint bij een gezonde huid en een stralende teint!

Werken aan een gezonde huid is niet iets wat je één keer per jaar bij de schoonheidsspecialiste doet, maar waar je dagelijks aandacht aan moet besteden. Voor het bereiken van de beste resultaten combineer je de behandelingen in het instituut met het gebruik van de Environ®producten thuis.

De behandelingen in het instituut zijn gebaseerd op de Environ®producten van Dr. Des Fernandes, plastisch chirurg in Kaapstad, Zuid Afrika. Hij verwerkte als eerste een hoge dosis vitamine A, anti-oxidanten, adaptogenen en peptiden in zijn crèmes. Dr. Fernandes werkt nog dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe producten en betere behandelmethodes.

Wat is er zo bijzonder aan Environ®?

Het huidverzorgingsysteem van Environ® werkt met vitamine A, C, E en anti-oxidanten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine A en anti-oxidanten doeltreffend bijdragen tot het behoud van een gezonde en mooie huid.

De producten van Environ® zijn dan ook revolutionair te noemen. Regelmatig gebruik van Environ®producten zorgt o.a. voor een:

  • soepele en stevige huid
  • zuivere teint met fijne poriën
  • herstel van een zonbeschadigde huid
  • vermindering van overmatig talgproductie
  • verhoogt de natuurlijke hydratatie
  • vermindert pigmentvlekken

Wat kan je verwachten?

De eerste keer dat je naar het instituut komt krijg je een uitgebreide huidanalyse. Die is heel belangrijk, want de behandeling wordt helemaal aangepast aan jouw huid, en die is uniek. Daarnaast krijg je uitleg over de werking van de Environ®producten en de verschillende behandelingen.

En dan?

Ben je gemotiveerd om te werken aan een stralende huid, maken wij een persoonlijk behandelplan. We adviseren welke producten je thuis kan gaan gebruiken en we maken gelijk voor de eerste 3 maanden 3 nieuwe afspraken voor een behandeling.

Waarom direct 3 behandelingen na elkaar?

De eerste 3 maanden zijn belangrijk. Je leert in deze periode om goed voor je huid te zorgen met de unieke Environ®producten. Je huid zal in het begin moeten wennen. De behandelingen spelen in deze periode ook een belangrijke rol. Ze bieden ondersteuning en geven een extra stimulans in het opstarten van het Environ®programma. Doordat je huid steeds goed bekeken wordt, passen we waar nodig de behandeling aan. Ook krijgt je huid iedere behandeling een diepe reiniging waardoor het opnamevermogen optimaal wordt. Hierdoor kunnen de vitamines en andere werkzame stoffen nog beter hun werk doen. Je zult dan ook snel resultaat zien.

Na de eerste drie maanden:

De conditie van je huid is zichtbaar verbeterd en je bent zelf gewend aan het gebruik van de Environ®producten. In overleg kijken we hoe we de behandelingen voortzetten. Een regelmatig bezoek aan het instituut blijft belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat je je huid zelf met de Environ®producten blijft verzorgen.

meer info op www.environ.be